Еще один человек умер после Diablo 3

Еще один человек умер после Diablo 3

Diablo 3 арт

Тайваньский 18-летний подросток умер после двухдневной игры в Diablo 3. Как пишет The Australian, молодой человек 13 июля заказал в компьютерном клубе города Тайнань отдельную кабинку и играл там в Diablo 3 на протяжении  двух дней без еды. Его обнаружили 15 июля, лежачим на столе, разбудили, он встал и прошел пару метров, а затем упал.

Игрока отвезли в больницу, но спасти уже не смогли.

Это уже не первый случай, когда после или во время игры в Diablo 3 умирают люди. Ранее СМИ сообщали, что 32-летний Рассел Ширли скончался от сердечного приступа после 72-часового марафона в последнюю игру от Blizzard.



Теги:


Автор: GameWay Усі публікації:
Редакція сайту про комп'ютерні та відеоігри GameWay.com.ua
  • Webangel

    Слабакі, я 4 дні та 4 ночі грав у Діабло 2. Поспорили з корешом на ящик пива, хто довше протримається. Він здався після 3-х днів і я виграв (: Якісь ці азіати непутьові, то дитину провтикають через WoW, то через 2 дні коньки відкидають, як вони взагалі воювати збираються (:

  • Поколения нарков и дрыщар. На турниках он умер бы за 20 минут

  • Zeratul_D

    Та зрозуміло, що ці люди мали й до того якісь проблеми зі здоров”ям, і могли померти після чогось іншого, що б призвело до виснаження чи перевтоми. Але такий нездоровий геймінг добами без перерви – не вітаю аж ніяк. Як згадаю, що сам колись ходив до клубу на ніч, і сидів там до ранку, аж соромно стає.

  • olsoda

    4 дня и 4 ночи?..хаха..и эти люди запрещаю мне ковыряться в носу

  • skullfullmagots

    Сумасшедшие люди. А вообще у азиатов там проблема с этим, подростки мрут за компьютером не так уж и редко.

  • из него лут какойто выпал?)

  • Webangel

    Жовтий ген як і сірий не здатний до силових навантажень, як білий чи чорний. Але жовтий ген має інші переваги. Навіть самураї відточували свою майстерність до мінімальних енерговикладань виходячи з обмеженої фізично генетики. Тому наші хлопці легко ночують в клубах, потім ідуть на турніки і все пучком. Гени.

  • Webangel

    Це мінуси неадаптованої технократичної цивілізації до жорстокої життєвої дійсності. Аби вони не втрачали людей через впровадження постійно нових технологій потрібні адаптаційні програми, наприклад той самий Дзен чи Ушу. А так як люди в більшості невігласи, і самі не усвідомлюють необхідності використання цих програм при таких сильних технологічних навантаженнях, то потрібно аби держава за цим слідкувала, як у Китаї. В Китаї там всі абсолютно займаються після роботи чи навчання Ушу, а в день ви побачите лише дітей мажорів які тиняються. Всі решта або вчаться, або працюють. І якщо взяти кількість населення Китаю, то так, такі випадки також зустрічаються, але це капля в морі. А в Тайвані з цим проблема.

  • Webangel

    Не плутай зелене з кислим, спробу пізнати межі свого організму і висловлювання в коментах. А всім рекомендую 100 подумати ніж йти на експеременти, це може закінчитись як з тайванцем (:

  • mutator32

    после слова
    Тайваньский сразу можно закрыть тему ( мы ведь все знаем что близы за счет их и живут )

  • Webangel

    Так, в більшості випадків вони вже мали якийсь букет, і це було лише питання часу. А от коли дитину маленьку забули погодувати через WoW та вона померла, тут вже потрібно щось придумати Блізам. Я взагалі мрію про те, що колись будуть такі гаджети, які перед тим як в щось грати будуть сканувати людину, та видавати їй програму, скільки годин і коли перерви, щось типу цього. А відносно клубів, так в них народжувались справжні геймери, це ж круто було, товариство. Очі горіли (: Для мене геймери, а особливо кіберспортсмени досі люди вищої категорії. Недаремно Британська розвідка їх набирає пачками, готуючи для нових інформаційних війн. Відносно гри цілу ніч, так я 2 роки взагалі жив лише вночі, в день спав. Займався колись WoW професійно в плані забробітку, а так як працював на ринок США, прийшлось підстроюватись під їхній часовий пояс. І скажу як висновок – це кому як. Тут немає однозначної відповіді. Багато наприклад генії могли творити лише саме вночі. Тому, все залежить від ситцації та потреб людини.

  • RAIDER

    Зато мозгов ровно нифига.

  • Webangel

    В кого? В наших хлопців?

  • olsoda

    я познав межу свого організму когда два года в армии отслужил, но тебе этого не понять…трутень слова

  • Webangel

    Справа в тому, що фізуху можна прокачати та пізнати у будь-який момент (: Це не проблема, а от мізки, якщо не розвинеш з малку і до 30, потім хоч 5 ВУЗів закінчуй толку буде мало. Зараз можу собі дозволити прокачати себе у спортзалі, як кажуть “… кірпічами” (: В перший раз коли забрали з воєнкомату у розподільник, розвів на медичній комісії лікаря, ставши на вагу 1 ногою, а іншою притримувався на підлозі, вказавши занижені показники, і втягнув як йога живіт – проконало. Мене відпустили на 6 місяців відгодовуватись, де я за $500 купив білет і забув про ці питання (: Я б не мав цих ідіотських проблем з армією, якби не послав нахер свій перший універ після 1 курсу (: Вважаю, що спочатку потрібно черепок прокачати, а потім вже по можливості займатись фізухою. От якби ми жили в камяному віці, де чоловіки мали бути в першу чергу фізично розвинені, от тоді інша справа. Але є кшатрії, яких пре армія та силові структури. Нічого проти цього не маю, кожному своє. Але ти нажаль не кшатрій, тому що якби ти ним був, це було одразу помітно по твоєму викладу матеріалу, а так ти звичайний шудра, тому і в армію потрапив (: Як там у анекдоті “Мізками потрібно відрізнятись, мізками”. Хоча я за комплекс і фізуху і інтелект, просто не завжди це виходить. “трутень слова” – о.О це вже краще, ти вже почав використовувати творчий підхід, порівняння з фауною, це краще ніж образи-ярлики “дурачек” та “больной” (: We try harder solder!
    http://www.youtube.com/watch?v=Sam4lq2WHos&feature=player_embedded

  • RAIDER

    Да.

  • Webangel

    Мізків у них немає, тому що немає мізків у їхніх бітьків. А їхніх батьків влада зажала як лохів. А все тому, що не підтримали Вячеслава Чорновола. Але проблема глибше – в свій час винищили у гулагах та концлагерях усю українську еліту. Причинно-наслідкові звязки. Звідки братись мізкам, якщо одних винищив режим, а інші повтікали в інші країни на початку 90-х? От і позалишались різні уроди, які прийшли до влади злочинним шляхом, плодяться та пускають гнилі коріні. Наші хлопці, дуже толкові, просто ними ніхто не займається, а самі вони нажаль, на рівні невігластва, де людина не може самоусвідомити себе. Візьми Наві, прості наші хлопці, якими займались, все. А якби держава підключилась реально, а не формально, ти б побачив другу Корею, але з кращими результатами. А поки як є, подекуди зявляються такі як Кіба, і пробують щось змінити. І потрохи виходить, але потрібно більш прагматично працювати у питанні розвитку людей. Все просто.

  • olsoda

    о да закосить от армии, это много ума стоит…и еще просто откупиться и считать всех идиотам кто отслужил в армии…ты просто гений..а по сути явно трусливая обезьяна, которая научилась читать и думает что оно умное…почему то я уверен, что такие как ты получают по зубам до того как процитируют Ницше…а свои мышацы, ты можешь потом долго качать, но в жизни тебе это уже не поможет…трусливому зайцу приделать хер от слона можно, но трахнуть слониху у него не получиться…

  • Ох простите, но это, несмотря на крайне печальную и абсурдную новость, очень смешная шутка. Принимаю минусы на пост, заслужила

  • Zeratul_D

    да, черный юмор. Шутка отличная.

  • Webangel

    Жарт 666 з 10 (: Саме то!
    http://www.youtube.com/watch?v=6apBfe7sWZE

  • RAIDER

    Фу Сатана, фу антихрист, нет на тебя бога, он же все видит, всех наказывает, бог тебя любит, придет на тебя судный день!

  • Webangel

    В армію потрібно йти лише в 2-х випадках. 1. Для того аби взяли в МВД, СБУ і т.д. 2. Заробляти як миротворцеь. Всі решта шудри, які туди попадають, або від відсутності вибору, або від відсутності мізків, або для того шоб побачити щось більше крім свого маленього гоп-райончика чи села (: Мені було років 13 і вітчим аби я трошки побув у шкурі шудри відправив мене охороняти як різноробочого дачу СБУ за містом у глухому лісі. Мої обовязки були прибирати територію, столи після гулянок, топити баню, фарбувати забори, будинки, чистити від моху шифер, коротше усе що робить чорноробочий. Але ближче до справи, – коли нам потрібно було викосити величезну територію кропиви, бурянів та визбирати всі шишки на території та під забором, ми просто дзвонили одному СБУшнику і він по команді висилав нам машини з 100-ю солдатів, і вони нам за годин 4-5 все робили, ми їх навіть не годували. Тупо, нице рабство. А ти тут росказуєш казочки Дідуся Панаса про армія (: Мені в 13 років продемонстрували, що таке вітчизняна армія, аби я оцінив овсвіту, та інтелектуальну роботу (: “трусливая обезьяна” – знову попаболь, да що ж таке з тобою…при чому тут адекватна оцінка провтика 2 кращих років життя до боязуства? Що б ти зрозумів, я в 2004 був польовим командиром “Чорної пори”, і мало того що одним з перших блокував адміністрацію президента разом з Кібою де перед нами стояв полк презид. охорони, так ще й спец техніка. Ось з 1 хв 13 секунді я стою на кразі з піском, перед нами спец. війська.
    http://www.youtube.com/watch?v=5ZTVEZ3Ew4c Я на відео одразу за прапором зверху зліва, весь у темному, і дивлюсь на верх як падає сніг. Біля мене гром. актив, та члени команди “Еквітас”, якщо ти знаєш таких. Так що про боягуза ти не те що в молоко потрапив, а просто осічка відбулась, горе троль (: Аби ти зрозумів, невігласе – існують психотехніки за допомогою яких, ти блокуєш агресію спрямовано в твою сторону у фізичному світі. Людина просто не може тебе вдарити, тому що ти її провалюєш у міні-транс, і далі виключаєш її психіку перегружаючи потоком інформації. Володіючи цим – тобі не потрібно вчитись бойовим мистецтвам. Такі техніки використовуються спецслужбами, та кримінальними авторитетами. Але шудри цього не знають, тому їх легко виключати ментально (: Мені банкі не потрібні, це зайве, ходжу заради здоровя та форми. А до Ніцше тобі потрібно дорости, аби зрозуміти чому його цитують. Потрібно бути ефективним та затребуваним, а не “інфікованим інтелектуалізмом” або циніком.
    http://www.youtube.com/watch?v=c_H3MWVx6JU

  • Webangel

    Саме так, “Бог не фраєр”, все бачить, тому і демонструє нам тайванських кретинів, аби ми дружньо посміялись з таких ідіотів, та більше цінили своє життя. Не бачу тут протирічь. Доречі, Raider, Бог не наказує, наказує якраз Люцифер (:
    http://www.youtube.com/watch?v=fZ_Om_VI_hY Бог лише може відвернутись від тебе, і тоді в тебе пропадають мізки – і ти в цьому світі своїми вчинками сам себе наказуєш (: Ми є іграшки якими граються вищі сили. Але є сміливці які хочуть вийти з цієї гри. Про них пише Хаяо Мідзакі “В битве богов и людей людям никогда не выйти победителями.” Але я впевнений, що це можливо, і такі чуваки як Дмитро Дзюба нам допоможуть (:
    http://www.youtube.com/watch?v=dUOWWuXqc3s&feature=youtu.be

  • RAIDER

    Окей, я не хочу разводить холивар, потому что бог мудак картонный и моем мнение не изменить. Аллах бабах.

  • Webangel

    Тю, які холівари? Є 2 реальності. 1. Ти живеш у присутності Бога, і ти це скрізь помічаєш та бачиш. 2. Ти живеш сам, Але якщо ти не бачиш вдень на небі зірок, це ще не означає, що їх немає (: Мені цікаво чому Бог мудак картонний? Не лякайся, я маленька дівчинка з цієї історії – допомагаю сліпим, німим та глухим дітям (: ”
    Моя дочь ходит в детский сад, и там есть слепой мальчик. Она не понимала, какэто, и я объяснила. На следующий день, когда я пришла ее забирать, я обнаружила ее сидящей вместе с этим мальчиком, с закрытыми глазами. Она описывала, как выглядят деревья. Мальчик улыбался от уха до уха. Дети дают мне надежду.”
    http://www.youtube.com/watch?v=S8EmyhHQcfI

  • RAIDER

    Есть самовнушение и прочее ололо. Мне рассказывали про визжащих детей, из которых выгоняли демонов, людей выходящих из церкви на своих ногах, а приходящих туда в инвалидной коляске и прочие мифы.
    А мудак картонный, потому что из-за сраных богов столько проблем и несчастий, что аж мало места. Потом люди пишут в газетах, что человек на тротуаре себе глазные яблоки вырывает, потому что он долбанулся в веру и придумал себе, что боженько его спасет или еще чего-то там. И где же ваш бог, когда миллионы детей умирают от голода в Африке? Где же бог, когда дети рождаются инвалидами и мучаются всю жизнь или погибают от рака еще не встав на ноги? Конечно, куда проще верить в бога, что он такой крутой и существует, если он сделал какой-то дебильный знак, например, СОЛНЦЕ ЗАСВЕТИЛО МНЕ В ОКНО ИЛИ ГРУША УПАЛА НА ГОЛОВУ, КОГДА Я ДУМАЛ О ПЛОХОМ111
    Ну вот, начался холивар 🙂

  • Webangel

    Екзорцизм, порча та прокляття – реальність.
    Екзорцисти виганяють з голови людини не демонів, а енерго-інформаційні віруси,
    які проникають в людську розшатану психіку через різні канали, а саме більше
    через ЗМІ та інтернет. Від порчи на смерть нещодавно помер за місцяь юрист мого
    брата, не те що помер – згорів. Не один лікар не зміг поставити діагноз, а
    підняли на ноги усіх спеців. Юрист перед смертю до 4 бабок-цілительниць їздив,
    всі сказали одне і те саме – порча через роботу. І ми навіть знаємо хто замовив
    цей гріх. А прокляття, то така штука, що ніхто не допоможе крім Бога.
    Самонавіювання та аутотренінг це сильна штука, але є обєктивна дійсність, яку
    вони не можуть подолати. Наприклад, якщо людина йде по вулиці і бачить, що на
    її голову летить кірпіч, то через сигнал з лімбічної системи мозку її тіло
    миттєво відхилиться в сторону, аби врятувати себе. Природній відбір. А якщо
    людина буде під навіюванням як крішнаїт, що вона хер зна хто, і їй ніякий
    кірпіч не страшний, тоді в такій ситуації їй просто рознесе голову.
    Нестиковочка (: Так зустрічається купа випадків, коли людина сама собі внушила
    і демонів в голові, і різні бредові штуки, але вибач, це вже проблеми з
    психікою, і тут не потрібно притягувати за вуха Бога. Це вже психіатрія. Бог,
    це інше. Бог – це не те що ми звикли розуміти, як старець з сідою головою в
    небесах, Бог це вищий рівень свідомості. Аби це зрозуміти, потрібно
    відштовхуватись від парадигми “ми”, а не “я”. Коли ми –
    тоді ти підключаєшься до колективної свідомості, через свою підсвідомість і
    починаєш отримувати зовсім іншої якості спочатку інформацію, а потім знання.
    Простими словами, Бог це величезне поле колективної свідомості і воно взаємодіє
    з природою та людиною. Наприклад Іісус Христос, це проста людина, але яку
    Колективне свідоме наділило дуже високим рівнем свідомості, саме через це він
    так легко, швидко та мудро давав настанови та відповідав на всі запитання
    вірно, а час їх перевірив і дійсно заповіді Іісуса – істинні. Простіше кажучи
    Колективна свідомість дає тим чи іншим людям той чи інший рівень свідомості,
    яка розщеплює іллюзії реальності та показує істини дійсності, А яка в тебе
    свідомість – такої якості ти і людина. Будда казав “Самий головний ворог
    людини – вона сама”, а якщо в тебе високий рівень свідомості, ти перестаєш
    бути собі ворогом, і таких людей прийнято називати заїздженим словом
    “просвітлений”. Ми колись в академії, коли вчились, не могли
    зрозуміти, хто кого породив – німецький народ Гітлера, чи Гітлер сам себе
    створив. Зараз я знаю відповідь – німецький народ. Тому що величезна группа
    людей почала апілювати до Колективної свідомості, і вимагати появи такого
    лідера, і якби не ідіотська задумка Гітлера розпочати війну, він би увійшов в
    історію як самий крутий розбудовник держави, тому що в плані економіки та
    господарства він за рік з Нічмеччини створив неймовірну цукерку. Тобто, люди,
    групуючись, закидаючи в простір свої бажання формують у Колективному полі
    свідомості ті чи інші образи, під які потім це поле підбирає носіїв через
    природній відбір. І людина собі може жити, а потім в один момент бац – і
    розпочне якусь хвилю радикальних, концептуальних змін, тому що до нього прийде
    осяяння. Тому люди створюють так звані Егрегори, форми вірувань, аби через них
    напряму працювати з Колективною свідомістю. Це і є простими словами віра в Бога
    і т.д. Люба релігія це величезний Егрегор, який обслуговується богослужінням, а
    богослужіння – це навязування рабських правил, які будуть обмежувати та
    контролювати людину, що буде наділяти церковників реальними знаннями, а саме
    головне справжньою енергією. Богу не потрібно служити, його по факту неіснує, є
    лише вища свідомість з якою ти можеш або не можеш взаємодіяти, і ця свідомість
    існує по правилу “Когда ты смотришь в бездну, бездна смотрит на
    тебя”. Вона як планета з Солярісу, вивчає людину, а керують цим процессом
    вищі цивілізації, які є партнерами цієї вищої свідомості, але вони також по
    розвитку є різними, і нижчі їні касти нас ненавидять, і сіють всі біди та
    кривди. Але, саме завдяки “богам” ми і існуємо (: Якби не вони, ми б
    тут з тобою не спілкувались. Боги, це представники інших, більш розвинутих
    цивілізацій, які не користуються Колективним полем свідомості вищого гатунку, а
    самі є його носіями, вони самодостатні, тому і боги, але і ними керує –
    сверх-порядок. Вони створили людину в протоконструкторі, і постійно допомагають
    еволюціонувати посилюючи природній відбір. Наприклад підкинувши нову хворобу,
    або спровокувавши нову війну. Чому створили? “Потому что могли” к/a
    “Прометей”. Людина може протистояти богам лише обєднавшись у величезний
    колектив під егідою одного героя напів-бога. Напів-бог, це людина, яка шляхом
    саморозвитку, та певних зовнішніх обставин прийшла до просвітлення, і не зрадивши
    себе – вийшла за рамки людського Я повністю, але з навиком існування одночасно
    і в Колективному полі свідомості, і в фізичному обєктивном світі. Таких людей
    називають провідниками. Але для напів-бога, потрібно бути крім провідника, ще й
    кшатрієм – воїном, який “не боится дотянуться до звезд, не считая что это
    сон” http://www.youtube.com/watch?v=GNpy6PQJpXE. І
    так, страждають діти, є купа біди та кривди і це буде доти, допоки люди не
    усвідомлять свою задача – стати богами. І людство по трошки рухається у цьому
    напрямку. Тому у нас і є вибір – або допомагати іншим, або мастурбувати на себе. Навіть інвалід у цьому світі з
    правільним підходом може дати фору здоровому, я транс гуманіст. Глянь тут про
    одного бігуна, інваліда http://www.youtube.com/watch?v=EIHuJYGZiew А
    після усвідомлення своєї міссії, людство зрозуміє, що лише вийшовши за рамки
    природьного відбору воно зможе рухатись далі. А
    для цього потрібно вирати війну у богів низького рангу, знищити їх, аби зайняти
    їхнє місце і замкнути ланцюжок. Йти далі без кривди, яку вони робили. Але ці
    боги знають про наміри людей, тому і роблять усе, аби ми страждали,
    розчаровувались, не довіряли один
    одному
    та немогли нічого зробити, і навіть аби думки не приходило, що цю нижчу
    божественну касту потрібно пустити під ніж (: Підсумую, ти мислиш шаблонами, які вшили тобі батьки,
    друзі, знайомі, колеги, сусіди, школа, ВУЗ, робота, ЗМІ і т.д. А потрібно
    абстрагуватись від цього, і дивитись на світ простіше – і тоді він відкриє тобі
    відповіді на всі твої запитання, а якщо ти своїм рівне свідомості не потягнеш
    відповідь, не охопиш її, тоді життя познайомить тебе з тим, хто тобі відповідь
    розкладе на прості істини, аби ти зміг зрозуміти, та передати іншим. І
    повторюсь, це не холівар, а відкритий діалог без обмежень. http://www.youtube.com/watch?v=MKBRcuc8zYE&feature=related

  • olsoda

    послушай идиот, ты давай начинай читать тексты, а не разговаривать сам с собой..твоя философия тут ни кому не нужна…этот ресурс как бЕ посвящен играм и околоигровой тематике…я вот сомневаюсь что весь твой бред кто то еще читает…чувствую скоро ты запоешь про святую Юлю и начнешь зомбировать малолеток на священный джихад против голубых идиотов…

    Кибурга, вопрос тебе: этот твой “друг” тут долго будет гнать ахинею в 100500 слов в каждой теме и какая вообще цель этого гонева на ресурсе посвященному играм?

  • Webangel

    Знову ти мене ображаєш, “идиотом” називаєш, цікаво, які тут різновидності банів існують. Дуже все просто, якщо ви спілкуєтесь конструктивно про ігри – я читаю та насолоджуюсь, а якщо дискусія переходить на лічняк, бредо-опуси та викривлення дійсності в коментарях, тоді я підключаюсь і пояснюю структуру моменту, а далі мої тексти продовжують інші, чим їм цікавіше, тим їх більше. Ти можеш зупинити розмову у будь-який момент. Звик до маленьких текстів ніачем? Відвикай (: Що тут потрібно, а що ні, не ти вирішуєш шудра, а відносно Юлі і т.д. – це не мій інтерес. Для тебе тут молодь це малолеткі, а для мене талановиті хлопці та дівчата – різницю відчуваєш? А доколі? Доти доки коментування на цьому ресурсі присвяченому саме іграм дійсно буде відповідати еталонному зразку, а не примітивному тролингу, та грі у “я вкусив тебе, я у доміку, мене не видно”, або “я так сказав, і ви всі заткніться”. Давай, ображай далі, показуй своє обличчя, на більше ти не здатний. І саме головне, – треба виявляти гнилі елементи системи, аби вони не заважали проростати талантам, які не хочуть точити зуби об таких упирів як ти. Тому саме через таких як ти, багато цікавих, толкових людей не пишуть в коментах нормалі думки, бо такі примітивні невігласи їх постійно опускають. Я перебачив бічей як ти – вагони. Тому будемо співпрацювати, або “давай до свиданья” на бидло-сайти. А Кіба почитає, та сам розсудить. От тільки в мене буде дуже просте питання до нього, скільки можна терпіти людину, яка публічно мене ображає “дурачком”, “больним”, “идиотом” і т.д., взамін недає жодного конструктива, і лише змушує мене пояснювати очевидні речі невігласу, який по суті на цьому сайті толком нічого не створює, а лише паразитує, от тут я спитаю доколє?
    http://www.youtube.com/watch?v=sailmeWkm_A

  • RAIDER

    Э, короче, окей :))) Там так многа букаф, что я половину пролистал, демоны – ололо.
    Боги создали людей? Значит 6 тысяч лет назад создали Адамчика и Еву, которые трахались, родили деточек, а дети трахались между собой и рождали еще детей. Включаем логику – не обошлось без инцеста. Сам же знаешь, что в случае инцеста ОГРОМНЫЙ шанс, что ребенок родится с какими-то врожденными проблемами. Размешивать кровь у них банально не было с кем, разве что Адам ходил овец трахать, и то, ну такое. Значит, по идее, люди должны были давно вымереть из-за того, что кровь у них гнилая и хреновая. К тому же, я как историк, просто ужасно смеюсь людям в лицо, когда мне говорят, что ололо, 6 тысяч лет назад великий боженька создал человека. Отбросим в сторону теорию эволюции, возьмем простые археологические находки. Наверно этот тот же боженька сидит на небе и закапывает кости динозавров в землю, а потом смотрит как рабы божие выкапывают это дело и угарает.
    Ну и последнее – праведность религии. Вот есть мой бог – и он истина. Остальные говно. Бабушки со “сторожевой башней” на улицах, которым я регулярно говорю “Аллах акбар” или “авэ Сатани”, чтобы отцепились. Мусульмане желающие взорвать всех к чертям, дабы попасть в РАЙ, которого банально и нет. Потому что попадать за выдуманные заслуги, причем в каждой религии разные, в некоторую ерунду, где тебя ждут блаженства, девственницы, исус крестос и так далее – ну ололо какое-то. Я к тому, что бог – это не что-то общее, а у каждого свое выдуманное и тебе любой мусульманин скажет, что ицуц крецтос вообще кто такой я его и С4 взорву, покажи мне только.
    Ах да, а еще люблю кришнаитов – ХАРЕ КРИШНА ХАРЕ РАМА, ребята не занимайтесь сексом – женщина нужна, чтобы детей рожать.

  • Webangel

    Для мене любе святе писання, це гра богів з уявою примітивних людей. Тому навіть немає що коментувати, бо все там майже лабуда. Я також вмію казки та міфи писати (: Релігія потрібна була на перших етапах еволюції людини, але вона вже 2 000 років як нафіг не потрібна, але з неї створили супер інструмент по зняттю потенціала з людей і стриманню їхнього розвитку. Не потрібно воювати з сектантами та релігійними фанатиками, їх потрібно просто ігнорувати і займатись своєю справою, самовдосконалюватись. Як там у Dota – не годувати їх (: Я розумію твій крик душі, про бредо-ситуацію з релігією, але ти або розбираєшся у цьому питанні, і спокійно рулиш, або емоції і не більше. А Іісус та Будда просто були вчителями людства вчення яких викривили собі на користь, і якщо жити у взаємодії з Колективною свідомістю, то все ясно, де він казав істину, а де викривлення. Тема релігії, якщо чесно дуже примітивна, там все просто. Я вище виклав розклад, а чи ти сприймаєш чи ні, вже твоє діло (: Я вірю в безсмертя людини, яке ми отримаємо за нашого життя як у цьому відео
    http://www.youtube.com/watch?v=oIhcdi3leqE

  • RAIDER

    Ересь – это факты из святого письма Быдлии, на которую тонны народа фапают? Окааааай.
    Это такая знакомая ситуация – все верующие на такие вот факты отвечают: “это все ерунда, это все чушь!111” 🙂

  • olsoda

    ты почитай свои опусы…мои оскорбления всего лишь ответ на твои, но простым доходчивым языком, без килотонн не нужного текста…и ты первый на этом портале с начала его существования с кем я перешел на личняк, ..делай выводы…и да, твоя история началась с ничего не означающего симпатичного зада и формулировки про еблю, которая тут совершенно не причем..а ну да..ебать мозги ты мастак, это я понял после твоего второго поста…кстати, а почему тебя не было слышно с момента открытия портала раз ты целый друг Кибурги….только выпустили из дурки?…хотя можешь не отвечать, мне все равно

  • Webangel

    Да мені пофіг на єресь та все інше, як і на святе письмо. Те що хтось на щось фапає – це його справа. Ти ж на ігри також фапаєш, просто по своєму. В них старий Егрегор, в тебе новий (: Різниці немає насправді. Компютерні ігри – нова релігія, я про це казав ще років 10 тому, просто її не вигідно в такому ракурсі подавати, тому що люди задумаються чим вони насправді займаються (: Наша мета – вийти в космос, і нова релігія компютерні ігри дасть нам технології для цього http://www.youtube.com/watch?v=m0JlgVg5cxw&feature=fvwrel

  • Webangel

    Мої тексти адекватні та прості. А те що вони не короткі як Twitter повідомлення, так це лише тому, що в мене такий стиль. Аби бути “доходчевым” варто приводити аргументи, а не впадати в емоції, ар-гу-мен-ти. І так про твою мову, це добре що ти кажеш те що думаєш, але на майбутнє все-таки думай що кажеш, тоді і не буде відповіді, яка пояснить твою збиткову логіку. Те що ти зі мною перейшов на лічняк – це твоя спраба мене нагнути, яка провалилась, не більше. Я вмію з упирями працювати (: Моя історія почалась з того, що колись Кіба був романтиком, який писав дуже цікаві речі на чужих площадках типу hiblogger, і ще на якійсь херні, і займався єрундою, я будучи ведучим менеджером компанії номер 1 по інтернет розкрутці в Україні змусив його весь свій унікальний контент перевести на домен gameway.com.ua, і розпочатий власний унікальний проект, і цей перехід на адекватний формат своєї площадки характеризувався серйозним конфліктом між нами, тому що він не розумів суті незалежної платформи, ми з ним сварились, поки я йому не довів що потрібно це зробити. І сварились ми конкретно. Я не витримав, взяв домен і за пару днів продемонстрував йому чудеса SEO, без контенту вивівши в google.com.ua по різним цільовим запитам його домен. Кіба побачив, що це реальний канал, через який можна отримати цільову аудиторію і одразу прийнявся до роботи. Кіба вїхав в тему, побачив соль землі, побачив які перспективи і почав з Деном херачити як прокляті, і саме через SEO зявились усі тутешні пацики на моциках, не беручи до уваги хлопців з інших журналів і ще пару особистостей, які були залучені чисто на лічняку. Вчись командній грі. А я коментував з самого початку під ніком Xoxot, але дежу мало, так як все йшло по плану і в мене були важливіші справи. А зараз 4 роки пройшло, і потрібна реорганізація, рестуктуризація, та оновлення системи. Тому я і взявся за коментаторів, бо вони слабка ланка в цьому проекті. А голих жоп тут не буде, і це не обговорюється, чому – все я виклав на тій сторінці, що і підтвердив Кіба. А слово “єблі” я використав як приклад, аби смакування заду дійсно не переросло в коментах у “єблі” для мавп. Відносно дурки – я там був примусово 2 рази, в самій крутій в Україні, в Києві на Павлова (: Через нервовий зрив, в наслідок великих навантажень на роботі, працював дуже багато. І я прекрасно знаю, що таке психіатрія, психоаналіз та психологія, тому твоя інтуіція тебе не підвела (: Але це мій самий шикарний досвід, після якого я зовсім по іншому дивлюсь на світ, а відносно трахати мозок я тобі відповім простим анекдотом “- Хватит трахать мне мозг!!! – Не мешай, я пытаюсь зачать разум.”
    http://www.youtube.com/watch?v=4vi9ZdJnDUE

  • skullfullmagots

    Ты серьезно думаешь что хоть кто нибудь читает твои буквы????? Хватит засорять эфир!

  • Голі жопи будуть, якщо вони відповідатимуть колоігровій тематиці. Ти Кібу неправильно зрозумів. І якшо на якомусь заході в Зоні51, скажімо, буде полугола коспейша чи просто модель топлес з бодіартом, повір, вона обов”язково з”явиться на сторінках GameWay, як і пані з крутим термосом r2-d2

  • косплеерша не просто появится на сайте, а в обнимку с Кибургой=)))

  • 100% ))))))

  • olsoda

    ноу комментс

  • Webangel

    Не для цього я почав коментувати, а для виявлення слабких елементів серед комюніті, які є баластом системи і вже більше 2 років заважають розвиватись проекту. Тупо провокують таланти, та зжирають увагу. Просто раніше це був самотьок, через мою зайнятість, бо я планував Кібі допомагати, але виникла купа перешкод по роботі. Перші 2 роки тут більш-менш ситуацію підтримував та контролював мій друг Sharperenko, але він чи зрозумів що тут болото, чи зайнятий…хз, треба з ним звязатись, для обєктивної оцінки. Якщо чесно, то якраз більшість ваших коментів якраз і засмічують ефір. Тут взагалі потрібно під деякими публікаціями просто відключати коментарі, тому що крім примітивної спроби самоствердитись за рахунок інших немає що читати. Як тут Геральд витримує, це просто атас…ось йому пісню присвячую, реальний Ас
    http://www.youtube.com/watch?v=35Ewvh398_I

  • Webangel

    Косплей люблю, та підтримую, а особливо вітчизняний, якого правда нажаль не існує в природі. Тому що це мистецтво, і прояв великою щирої любові до тих, хто потіючи створює гарні ігри, але аби ти відчула різницю – ось як бачить косплей Геральд і який я підтримую
    https://twitter.com/GeraltNBF/status/225592932080680960/photo/1 витончено, якісно, гарно, та без дешевих провокацій. Без тупні – надихає. Я ж Зератулу писав – створи як на wowlol.ru рубрику для fap, та пость туди що хочеш (:
    http://www.youtube.com/watch?v=nn6F9wsVBH0

  • Webangel

    Ну бачиш, як все славно воін-света, ще нарубаєш мені голів, але не сьогодні, відпочивай (:
    http://www.youtube.com/watch?v=sqFBPdpv9yA

  • Webangel

    Повторюсь, для тих хто в танку. Я тобі зробив зауваження конструктивне та по суті. Хочеш виїхати на fap-fap прикольчіках для школоти 6-7 класу – створюй рубрику як зробили хлопці з wowlol.ru Дай іншим людям вибір. Але на wowlol.ru Sony не буде робити брендінг. Косплей підтримую 2 руками, але не провокацію. Про косплей нижче Guta відписав. Ну але бачу ти вирішив поблатувати перед своїми поки Кіби немає. Ню ню. Ти ж толковий, хороший хлопець, але черепком не вариш. Для чого на мене стартуєш? Чи ти забув Ден, як я вмію швидко вирішувати питання? Я можу нагадати (: І ще, займай плз відповідну ланку у харчовому ланцюжку, тому що у противному випадку – я просто дам тобі хороший урок, як нюх не втрачати. А він буде простим. Як тобі відомо я PRO в SEO (: Але чоловіче крім розкрутки є закрутка проекту. Чи ти думаєш кращі використовують лише білі методи? Помиляєшся, коли інший сайт не можна обійти білими методами, то вищих конкурентів просто заганяють під фільтра зовнішніми факторами, про які знає лише 5%-7% відсотків спеціалістів, такі теми не паляться. І розпочати я можу зі всіх твоїх публікацій, інші не чіпатиму, для цього мені потрібно 20 хв часу, 0 фін.витрат, і 7 днів, після чого твої сотрінки якщо і будуть в індексі, то десь на 50-60 сторінці (: Це так, аби ти відчував, що пишеш в нікуда. А через 20 днів, внои просто будуть счезати, тобто ти будеш писати лише для групки людей. А далі цікавіше, далі я підключаю складніші схеми, і вже цілі розділи або зникають з індексу, або на 50-60 сторінці (: І на сам кінець – є методи для песимізації сайту, та загону домену в бан, з якого вже назад дороги не буде. Для повного букету мені потрібно днів 30. І залишиться невеличка аудиторія своїх, які будуть писати для себе. Така собі бочка. Є правда ще 1 домен, але він новий, і його загнати під фільтр в мене займе 14-15 днів (: Що будеш робити шахматіст? Як тут будеш пижитись? Чи ти думаєш я блефую? Спитай у всіх хто мене знає, чи я тримаю слово (: А в мене принцип – ти зі мною по хорошому, я з тобою, ти починає біча з себе корчити – я включаю космічну справедливість. А програвати я невмію, лише раз зірвався через надмірні зусилля на роботі, бо вчив купу людей, вів купу складним проектів, та допомагав формувати ринок. От посиди, почитай і подумай над мої словами і роби як захочеш, тому що можна, Кіби немає. Але якщо не зрозумієш мій аккуратний натяк, я просто співчуваю тобі, коли приїде Кіба та побачить як ти тут рулив, тому що ти прекрасно знаєш, що зараз відбувається з сайтом, а без SEO ні один толковий проект не цікавий жодному венчуру, чи адекватному рекламодавцю. SEO це 80% трафа у світі. А це тобі моє ФЕ
    http://www.youtube.com/watch?v=AVTl0EMEsWY

  • Zeratul_D

    Тарас, не загоняйся, з чим конкретно ти не згоден в моєму комменті вище? Не супереч хоч сам собі. Голі жопи косплейєрш – це норм, а гола жопа з р2д2 – вже не норм.це вже фап-фап. а гола косплейєрша – не фап-фап, не для “школоти”

  • Webangel

    Коли я заганяюсь, то гуляю по місту і терпеливо читаю мантру аля “вони просто люди” (: Зараз у мене зустріч з клієнтом, повернусь – поясню “Заместитель главного редактора GameWay”, бо причинно-наслідкові звязки не прослідковуєш, бо нормальний, а я ні, я ненормальний, паря з цього відео, тому швидший та кращий за інших, і своїм ЕГО давлю примітивні мізки, даючи їм надію хоч якось стати корисними для суспільства (: А визнаю лише чемпіонів, все просто Ватсон http://www.youtube.com/watch?v=X4xK4N3ZA4Y

  • Zeratul_D

    і поясниш Паші, що він має закривати очі, коли у Відьмаку відбуваються сцени “*блі” бо це fap-fap і плюндрування свідомості, аля фішкі нет.

  • skullfullmagots

    И если ты будешь “помогать” кибурге с сайтом, то здесь не останется не одного читателя. Я так точно поставлю крест на этом ресурсе!

  • Webangel

    Значить ти так любиш ГВ – предатель (: І не кібурга, а Кібурга.

  • Webangel

    Ден, я все описав детально, конструктивно і з аргументами. Я не прийшов тут отримувати аудиторію, плючи чи мінуси. “Мы санитары леса” (: Кризис-менеджерів ніхто не любить, тому що люди ліниві скоти, яких час від часу потрібно херачити, аби вони не перетворювались на “устриц”, які знаходять місце де планктон, живуть так харчуються, а коли планктон мігрує настільки прикісають до поверхні, що не можуть відірватись і вимирають. В ГВ криза як з технічними моментами, з відсутністю стратегію так і системна кадрова. Що тут чиїсь любімчики верещать, то це нормально, вони по іншому не вміють реагувати. Адеквати які все розуміють, мовчки роблять свою справу. Я був на тому заході разом з Кібою, і ніякий то не косплей, звичайні дві дівахи переділись у Варєте (: Я тобі скажу чесно – якщо Кіба скаже, харе, я скажу – ок, і піду далі. Але якщо він вчитається та включить мозок, то я думаю ситуація буде інша. Вибір за Кібою. Мені є чим займатись крім ГВ повір (:
    http://www.youtube.com/watch?v=f-zSo1ZOpQI

  • Webangel

    Я був на цьому евенті разом з Sharperenko та Кібою. Тут моя пика по середині в коричневій курточці “По центру, постоянный читатель GameWay Xoxot” http://gameway.com.ua/vox-populi/4004-ranniy-start-prodazh-igry-vedmak-2-reportazh-ot-gameway.html Після евента ми пили пиво з Сергієм Гальонкеним пациками нашими та
    Лукашем Щепанковски. І ми брали Арт-бук, переглядали його і штормили Лукаша відносно того, чому купа готичності та марку і жодного світлого арта, храма добра якогось, на що Лукаш гортав арт-бук і показав оголені картинки, щось типу цього. Я йому пояснив, кажу Лукаш, – то страсті, ти плутаєш поняття. Він нічого не зміг сказати, мол це не моє, і поморозився. Ну то про що мені з ним ще говорити? Я його в принципі розумію, але все-рівно. Там де я можу, я пояснюю усім аля “сідіпроджектам”, але я ж не розірвусь. Відносно еротики у Відьмаку – ну так треба було ж якось відрізнятись, коль чогось не вистачає. А Кібу я не пікітує, тому що є поняття, на яких я виріс, є ієрархія, Кіба тут головний, тому він хоче постить, хоче ні. І так, я за подвійні стандарти. Ден, нічого не знецінено, не передьоргуй. Я інколи опускаюсь до незовсім приємних методів, лише аби достукатись до бічей, говорити з ними на їхній мові. “Все в мире яд и все лекарство”, тому я все написав тютільку в тютільку. Чомусь з Guta у нас ніяких непорозумінь не вийшло, хоча я і критикував її перше інтервю, тому що вона ОК, і я одразу це сказав ще на стрім-трансляції. І Guta веде себе ОК, так як потрібно для ГВ формату – по західному. витримана, конкретна, креативна, та самобутня. А те що тут хтось починає усвідомлювати свій рівень, і відчуває, що його змиє хвиля нових талантів, то це їхні проблеми. Туши емоції, краще створюй унікальні новини, більше толку буде. А зі мною канає лише одне правило “Кто на новинького? Хоп-хоп – уноси готовенького!” і простий принцип “Есть два типа людей мой друг: у одних пистолет
    заряжен, а другие копают. Ты копаешь” (:
    http://www.youtube.com/watch?v=Iqs7QHdvKRM