Стримы и Let's play от GameWay. Дайджест за сентябрь 2012

Стримы и Let’s play от GameWay. Дайджест за сентябрь 2012

Видео дайджест от GameWay

С недавних пор по просьба наших читателей редакция GameWay начала уделять больше внимание различным видео. Кроме видео-обзоров у нас появились стримы и Let’s play на популярные компьютерные игры. Предлагаем вашему вниманию подборку видео за сентябрь 2012 года. И не забывайте подписываться на наш Youtube канал.

DOTA2 – Stream

Во время стрима, команда нашего сайта играла в DOTA2 со своими читателями. В напряженной борьбе была одержана волевая победа, буквально на последних минутах игры. Смотрите этот эпический момент сражения начиная с 1:00 игры.

Counter-Strike: Global Offensive – Let’s Play

Заместитель главного редактора GameWay Zeratul, как бывший профи-игрок в Counter-Strike подробно и детально рассказал о новой игре, и ее отличиях от предыдущих версий.

Intrusion 2 – Lets Play

Главный редактор GW Kiburga поиграл в этот олдскульный платфермер и поделился своими впечатлениями об игре.

Battlefield 3: Armored Kill – видео-мнение

Наш обозреватель Ise в своих видео-впечатлениях раскритиковал новое дополнение Armored Kill к Battlefield 3.

Star Wars The Old Republic – Let’s Play

Главный редактор GW Kiburga подсел на The Old Republic, показал и рассказал о том, чем привлекает эта игра, недавно перешедшая на условно-бесплатную модель.

Stay tuned! В октябре нас ждет много новых стримов, видео-обзоров и летс-плей от GameWay.



Теги: ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!
  • Пока очень нудно. Терпения хватает на пару минут. Как вариант – короче, но больше. Или разбивать на несколько частей и выкладывать в разные дни. Также было бы интереснее слушать комментарии нескольких человек. Разумеется, с хорошо поставленными голосами.

  • Ну на стриме по Доте 2 было несколько человек. Чтобы не было нудно надо принимать участие в чате во время стрима. Это особый фан.

  • Было… Качество записи разное и оставляет желать лучшего. Не говоря уже про наличие несерьезной и не по делу словесной ереси.

    “надо принимать участие в чате во время стрима”
    Это шутка такая? Тогда зачем выкладывать видео стримов, если, чтобы не было нудно, обязательно нужно присутствовать в чате?

    Все, кто ведут стримы, посмотрите проекты “Канобу”. У них есть чему поучиться.

  • RAIDER

    Это все Маланчук матерился 🙁

  • Так, я налажав. Дурна звичка залишилась ще з часів компютерних клубів, де мат надавав грі у CS особливого шарму. Діч я короче неотьосана, буду виправлятись. Просто емоції зашкалювавли…

  • А як визначити чи поставлений голос чи ні? Є якісь тести в інтернеті?

  • На слух. 🙂

    Тесты? Это сарказм? 🙂

  • Я поделился общим впечатлением.

    Ну, мат в любом случае лишний. Перед выкладыванием видео, рекомендую его “запикать”.

    Пока же слишком сырой продукт, гордо именуемый “стримом”.

  • В CS он не только возможен, скорее нужен. 🙂

  • Ок, у мене є тоді така пропозиція, якщо ти вмієш визначати на слух, то давай зробимо шкалу в 10 балів, і ти даси любий якийсь невеличкий текст, аби його можна було прочитати виразно, і поставиш оцінки тим, хто захоче коментувати Let’s Play. І можливо щось підкажеш, а від пациків тобі пончик, чи ще щось. Як тобі ідея?

  • Я не тот, кто должен оценивать, ибо и сам не далеко ушел. Это первое.

    Второе. Выразительно читать – дикторская работа. Говорить – работа радиоведущего (в данном случае – летс плеера). Между ними есть разница. Причем, существенная.

    Нужно уметь красиво говорить. Тогда тембр голоса и мелкие дефекты речи будут не так заметны. Тем более, для летсплеера (для диктора это менее… простительно).

    По поводу предложения – зачитайте-ка один-два первых абзаца, скажем, последнего обзора (http://gameway.com.ua/review/crusader-kings-2-sword-of-islam-obzor-igryi-retsenziya). Думаю, будет достаточно.

  • Суть уловив, логіка зрозуміла. Ведучі висновки думаю зроблять, а якщо я буду зявлятись у стрімах, то буду звертати увагу на голос, артикуляцію та чистоту мови. Дякую за погляд з боку.

  • ты бы лучше на игру внимание обращал!

  • https://dotabuff.com/players/83562089 “154 гри” відіграно, “67 перемог”, “87 поразок”. WinRate 43,51% Освоїв вже 8 героїв. Як для Дніща не такий вже і поганий результат. А вчорашня гра мала наступний сюжет – я стою знизу Алхіміком (а грав я ним рівно 13 раз, і вже добре його освоїв як для початку) з Мортрою, проти мене Урса підкований та дуже дуже скіловий Бладсікер. Зверху ви, Кіба по середині. Початок гри у всіх непоганий, перщі 3-4 хвилини. Далі що робить Мортра – вона тупо ліває мій нижній фланг і йде качатись у лісі, а по тактиці Алхімік має йти у ліс, тому що в нього є 3-й навик, який дає можливість фармити більше золота, і там качатись поки не одягнеться. На що я і розраховував. Кожного чара я вивчаю по гайдам на http://dota2.ru/guides/ і ще дивлюсь відео на Youtube. Значить я десь 5 лв, ще 1 лв для того, аби взяти свою ульту та піти качатись у ліс, і що далі відбувається – Урса десь 6-7 лв починає штормити кріпів, а Бладсікер вже 8 лв починає за мною бігати. При тому, що я далеко від башні не відходив, спеціально аби їх не годувати, бо я залишився сам. І тут я фігіваю – Бладсікер хер зна звідки взяв 8 лв йде і тупо ложить мене під башньою. Я раза 3 повертаюсь порталом аби захистити башню, і так само Урса і Бладсікер під башньою мене технічно гвалтують як школярку. Тим часом, поки я у конвульсіях жервти пробую знайти для себе мотивацію для гри Кіба зливає центр. Далі Інвокер штормить вас зверху і ви вказуєте Альтом, що треба допомога. Я втрчаю башню і розумію, що до другої, ближчою до бази вони не підуть і телепортуюсь до вас на верх, де ми відбиваємо Інвокера і ще там когось і ломаємось до їхньої башні, там ми воюємо воюємо, і також відступаємо. По суті картина маслов на всіх 3-х флангах. Я розумію, що нам невистачає танка, і я починаю пробувати танчити Алхіміком, чого раніше не робив…в не вийшло, злився пару раз. Ну а далі підсумки – всі 3 фланги злиті, противник накачений, + Бладсікер ПРО гравець. Гра провальна, а Мортра ніхера взагалі не робить. І тут в мене здали нерви і я псіханув. І почав на них кідатись та годувати аби швидше злити гру. Потім, я взнав, що неможна так робити. Але в різних ММО і т.д. де був PvP режим так часто робили гравці, коли бачили, що стратегічно все програно і щливались для того, аби економити час. Так це була моя помилка, брутальна напевно.