Чому геймери вибирають монітор Asus

Чому геймери вибирають монітор Asus

Більшість дій на комп’ютері легко можна виконати на ноутбуці. Проте, є ряд професій, а також дій, які вимагають від користувача великого монітора з хорошими показниками якості та передачі зображення.

Який монітор вибрати

На прикладі asus va24dq розповімо, на які характеристики монітора необхідно звернути увагу і кому підійде саме ця модель.

Asus – один зі світових лідерів з виробництва комп’ютерної техніки й периферії, чиї стандарти якості й технологічності стали стандартами для інших виробників. Бренд величезне значення надає функціональності, інноваційності та технологічності.

Новий монітор asus va24dq – це екран з LED підсвічуванням і частотою розгортки екрану 75 Гц. Роздільна здатність екрану – Full HD, розмір – 28,3 дюйма.

Незважаючи на здавалося б стандартні основні характеристики звернути увагу на цю модель варто з кількох причин:

  • наявність адаптивної системи синхронізації, яка дозволяє пом’якшити розрив кадру;
  • широкі кути огляду, понад 178 градусів, це означає що під яким би кутом не перебував користувач, якість зображення не змінюється;
  • технологія Splendid дозволяє налаштовувати монітор найбільш комфортним чином під час доби;
  • фільтрація синього світла і зниження рівня мерехтіння забезпечують комфорт для очей навіть при самому тривалому використанні монітора.

Крім цього монітор asus va24dq володіє додатковими функціями GamePlus, які забезпечують комфортну гру для геймерів:

  • показ прицілу;
  • лічильник швидкості;
  • таймер.

Кому підійде монітор asus va24dq

Перш за все, завдяки чіткій і картинці без спотворення кольорів, монітор підійде дизайнерам. Також на такому моніторі буде приємно дивитися фільми й фотографії. Завдяки високій швидкості передачі зображення і технології пом’якшення розриву кадру монітор підійде тим, хто редагує відео. І, звичайно ж, монітор стане ідеальним екраном, на якому розгорнеться поле дії для любителів комп’ютерних ігор.

Варто відзначити також відомий безрамковий дизайн, який дозволить поєднувати два монітори разом для роботи та ігор. А частота оновлення екрану в 75 Гц дозволить зберегти якість зображення навіть в динамічних сценах. Монітор має можливість кріплення на стіну. Елегантний і стильний, він ідеально впишеться в будь-який інтер’єр.

Купити монітор asus va24dq можна з величезною знижкою або у розстрочку.



Теги:


Автор: Netro Усі публікації:
Цікавлюся іграми, гаджетами і залізом. Пишу аналітику та огляди на тему розвитку IT-індустрії, ринку відеоігор