Найкращі гаджети для геймерів

Найкращі гаджети для геймерів

Геймери не уявляють свого життя без віртуальних розваг. Вони живуть іграми та марять ними майже увесь вільний час. Проте і весь світ віртуальних розваг не можливий без якісних гаджетів. Чим варто потішити справжнього геймера і які гаджети та пристрої можуть стати йому в нагоді?

Топ пристроїв

Щоб розширити ігровий світ, геймеру варто мати чимало сучасних речей. Окрім потужного комп’ютера або консолі, поціновувачу віртуальних розваг слід купити принтер, якісний геймпад, 3D-окуляри, акустичну систему, зручне крісло. Чому саме такий набір?

На перший погляд здається, що принтер — не надто необхідна річ для гравців. Хіба що 3Д-принтер, завдяки якому можна роздруковувати багато всього цікавого. Але це не так. За допомогою принтера можна роздрукувати не тільки великі тексти, але і якісні фото. Мати змогу роздрукувати ексклюзивний постер, комікс, цитату улюбленого персонажа гри, власні скріншоти, ігрові меми і лайфхаки про проходження світу ігор тощо.

Необхідність мати якісний геймпад не викликає сумнівів, так само, як і 3Д-окуляри віртуальної реальності. Адже вони зможуть перенести гравця у новий вимір і надати нових відчуттів. Щодо акустичної системи, то тут слід віддавати перевагу системам 7.1. Зрозуміло, що ви можете користуватися звичайними навушниками. Проте такої якості звуку, як фірмова акустика, вони не забезпечать.

Щодо крісла, то тут важливу роль відіграє зручність. Навряд чи геймер відірветься від екрана через півгодини, та навіть одну. Якісне крісло знизить навантаження на хребет, зменшить втому і забезпечить гарне самопочуття.

Що ще варто придбати?

Якщо грати на консолі, то вищезазначених пристроїв буде досить. Якщо ж на персональному комп’ютері, то можуть знадобитись:

  • якісна ігрова миша;
  • зручна геймерська клавіатура;
  • килимок;
  • професійна гарнітура та ін.

Не знаєте, де це вигідно придбати? Заходьте на OLX. Тут знайдеться чимало товарів та сучасних гаджетів, щоб зробити ваше життя та геймерський досвід кращим.



Теги:


Автор: Netro Усі публікації:
Цікавлюся іграми, гаджетами і залізом. Пишу аналітику та огляди на тему розвитку IT-індустрії, ринку відеоігор