Apple Music стане доступним на ігрових консолях PS5 в Україні

Apple Music став доступним на ігрових консолях PS5 в Україні

PlayStation оголосили про запуск популярного потокового музичного сервісу Apple Music на ігрових консолях PS5. Сервіс буде доступний для завантаження у 69 країнах, зокрема, і в Україні.

Додаток Apple Music став відкритим для завантаження в онлайн-магазині PS Sore з 27 жовтня. Таким чином, зазначають в компанії, власники PlayStation 5 зможуть не лише грати в ігри, дивитися фільми та серіали, а також слухати музику, дивитися відеокліпb у форматі до 4K та отримувати персональні рекомендації з понад 90 мільйонів композицій, що є на сервісі.

Серед основних властивостей Apple Music слід відзначити фонове відтворення музики та безшовне відтворення музичних відео.

Фонове відтворення музики

Користувачі PS5 можуть запустити програму Apple Music перед тим, як розпочати гру, або під час гри, натиснувши кнопку PS на бездротовому контролері DualSense, увійшовши до центру керування та вибравши картку Музика (Music Function).

Тут передплатники Apple Music можуть знайти рекомендації щодо вибору музики для гри, в яку вони грають, або вибрати один із плейлистів зі своєї бібліотеки або інших плейлистів, створених алгоритмами Apple Music.

Безшовне відтворення музичних відео

Передплатники Apple Music також можуть знаходити та дивитися музичні відеокліпи різних виконавців у програмі Apple Music. Зокрема, доступне відтворення відео в повноекранному режимі. А якщо власник консолі вирішить повернутися до гри або перейти в інше місце на початковому екрані PS5, звук з кліпу продовжить відтворюватися. Також можна повернутися до перегляду кліпу та продовжити його перегляд з будь-якого моменту пісні, без переривання музики.



Теги: ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!