Comic Con Ukraine переносять на наступний рік

Comic Con Ukraine переносять на наступний рік

Найбільший фестиваль гік культури в нашій країні Comic Con Ukraine цього року вже не відбудеться. Івент переносять на 2021 рік у зв’язку з пандемією коронавірусу. Раніше очікувалося, що фестиваль пройде 05-06.09.2020 на Арт-заводі Платформа у м. Київ, однак не судилося.

У зверненні до громадськості адміністрація Comic Con Ukraine пояснила перенесення заходу турботою про здоров’я учасників та відвідувачів. А також неможливістю зберегти унікальну святкову атмосферу на фоні того, що карантин в Україні продовжено до 31 липня, а нові антирекорди захворюваності фіксуються ледь не щодня.

Ми знаємо, що ви чекали на фестиваль, мали плани, та готувалися так само, як і ми. Але ми впевнені, що врахувавши всі обставини, ви зрозумієте та підтримаєте наше рішення. Давайте проведемо цей рік максимально продуктивно, втілимо всі ідеї та як слід пофестивалимо вже 4 та 5 вересня 2021 року на Арт-заводі Платформа.

Comic Con Ukraine

Усі цьогорічні квитки будуть дійсні у 2021 році. Для тих, хто не має змоги долучитися до фестивалю наступного року, буде окремо опублікована інструкція щодо повернення коштів.



Теги: ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!