Hades вийде на PS4 і PS5 – особливості консольних версій

Hades вийде на PS4 і PS5 – особливості консольних версій

Одна з кращих ігор 2020 року Hades уже в серпні вийде на консолях PlayStation 4 та PlayStation 5. Обидві версії гри будуть дещо відрізнятися за своїми графічними можливостями.

Так, Hades на PS4 буде запускатися з роздільною здатністю 1080p при 60 кадрах в секунду. Водночас Hades на PS5 порадує розширенням 4K з частотою оновлення зображення 60 кадрів в секунду.

На PS5 графіка в 4K у кращому світлі розкриває весь шарм, який наші художники вклали у створення намальованого від руки ігрового світу і персонажів.

Supergiant Games

Розробники також використовують інноваційну тактильну віддачу бездротового контролера DualSense для PS5 в деяких моментах гри. Наприклад, коли ви підходите до легендарного пекельний пса Цербера, щоб його погладити.

Крім того, пізніше у грі ви зможете кликати на допомогу деяких союзників. А зрозуміти, що допомога вже в дорозі можна за швидкою пульсацією лівого тригера геймпада DualSense.

Версії Hades для PS4 і PS5 також унікальним чином задіють світлову панель контролера. Вона буде світитися світлом, який найбільше підходить олімпійському богові, з яким ви взаємодієте.

Крім того у грі є більше 50 призів, у тому числі платина, яку ви зможете розблокувати після здобуття всіх інших досягнень.

Точна дата виходу Hades на PS4 і PS5: 13 серпня 2021 року.

Трейлер



Теги: , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!