Анонс і подробиці PS5 версії Ghost of Tsushima Director's Cut (трейлер)

Анонс і подробиці PS5 версії Ghost of Tsushima Director’s Cut (трейлер)

Sucker Punch Productions та PlayStation Studios анонсували Director’s Cut видання Ghost of Tsushima. Видання з режисерською версією містить всі матеріали, наявні на момент випуску гри, а також доповнення «Острів Ікі»: нову сюжетну лінію, міні-ігри, нові типи ворогів і не тільки.

Особливу увагу на себе звертає PS5 версія Ghost of Tsushima Director’s Cut. У ній з’явиться динамічна роздільна здатність 4K, яка орієнтована на частоту кадрів 60fps. Також відеогра отримає повну підтримку можливостей бездротового контролера DualSense. А саме відчуття тактильного відгуку та спротиву адаптивних спускових гачків. Окрім того, режисерська версія на PS5 матиме фірмовий тривімірний звук Tempest 3D AudioTech у сумісних навушниках.

Автори гри також синхронізували міміку персонажів для японського озвучення і увас буде можливість перенести свій прогрес у грі з PS4 на PS5.

На жаль, Director’s Cut видання не буде доступним безкоштовно для власників PS4 версії гри. Щоб оновитися до режисерської версії її доведеться докупити.

Режисерська версія Ghost of Tsushima буде доступна з 20 серпня 2021 року на консолях PS4 та PS5.

Український трейлер анонсу



Теги: , , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!