Творці саундтреку Witcher 3: Wild Hunt – виступлять на Comic Con Ukraine 2021

Творці саундтреку Witcher 3: Wild Hunt – виступлять на Comic Con Ukraine 2021

Команда Comic Con Ukraine 2021 оголосила хедлайнерів музичної сцени першого дня фестивалю.

Наймасштабніший з проведених на Арт-заводі «Платформа» і найбільший український фест гік-поп-ком’юніті Comic Con Ukraine знову збирає любителів коміксів, манґи, манхви, аніме, ігор, фільмів, серіалів, косплею і к-поп.

Хедлайнерами першого дня Comic Con Ukraine 2021 стане польський фольк-метал колектив Percival. Вони взяли участь у створенні 9-и із 35-и саундтреків культової гри The Witcher 3: Wild Hunt.

Цікаво, що навіть сама назва гурту утворилась від імені персонажа з серії книг про «Відьмака» – гнома Персиваля Шуттенбаха.

Percival вперше виступлять в Україні з унікальним музичним шоу The Wild Hunt Live. Музиканти грають не лише на сучасних гітарах та барабанах, а й на інструментах, які вже давно стали історією – мандоліні, візантійській лірі, давулі, бодхрані, дарбуці і багатьох інших.

То ж 4 вересня всі відвідувачі Comic Con Ukraine зможуть почути незабутній саундтрек до гри Witcher 3: Wild Hunt та альбом Równonoc, який відзначили спеціальним призом Golden Record у Польщі (адже наклад платівки перевищив 15 000 примірників).

Нагадаємо, цьогорічний фестиваль пройде в Києві на арт-заводі “Платформа” з 4-го по 5-те вересня.



Теги:


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!