Twitch істотно зменшив ціни на підписку в Україні

Twitch істотно зменшив ціни на підписку в Україні

Ігровий відеострімінговий сервіс Twitch запровадив регіональні ціни та істотно зменшив вартість підписки на авторів контенту для України та інших країн Європи. Про це йдеться в оновленні політики сервісу від 05 серпня 2021 року.

У Twitch зазначають, що користувачі з різних країн неодноразово звертали увагу адміністрації платформи на те, що базова вартість підписки у 4.99 USD не всюди є однаково доступною. Це не сприяє тому, щоб регулярно підтримувати авторів та отримувати інші переваги платної підписки.

Це не жарт – ми знайшли підтвердження цьому в статистиці. Кількість активних користувачів в Європі чи Азії, які підтримують авторів за допомогою підписки, приблизно на 50% менше, ніж в Північній Америці. У Латинській Америці таких користувачів на 80% менше.
Twitch

Саме тому було ухвалене рішення щодо запровадження регіональних цін в Європі та інших регіонах. Зокрема, якщо раніше підписка на Twitch коштувала українським геймерам 130 грн, то віднині її вартість лише: 35.99 грн. 

Ціни на передплату також знизилися й в сусідніх з Україною державах. Так, у Польщі, Словаччині та Угорщині вона подешевшала на 1 євро до 3.99, а в Молдові з 5 “баксів”, до 1.49 USD. Також знижено ціни на підписку в Білорусі та у країні-агресорі Росії.



Теги:


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!
  • blya

    країні-агресорі Росії…

  • guy

    ну а шо, нормуль

  • K u r a i z Z

    Как по мне это хорошо и теперь мы сможем часто давать подписки своим любимым стримерам,но решать с “бонгакамсом в геймерской платформе” никто ничего не задумывают

  • Shim

    Мамка его агрессор. Зомбированное стадо, а то, что там семьи, люди… У меня вот жена русская, и что?

  • Taras Tsvigun

    лайно потрібно називати лайном, а не какулями.

  • IliaSołowjow

    Это отличная новость

  • chotki lesha

    пусть еще валв сделают подписку на ту же дота + дешевле для стран СНГ ибо платить 100 грн в месяц за косметику и аналог дотабафу как-то уж не по людски

  • Саме так!