Разом з патчем 1.3 для Cyberpunk 2077 вийде три DLC

Разом з патчем 1.3 для Cyberpunk 2077 вийде три DLC

Патч 1.3 для Cyberpunk 2077 вже вийшов на ПК, консолях та Google Stadia. Оновлення містить багато виправлень ігрового балансу, квестів, інтерфейсу, графіки, звуку, навичок та анімацій.

Зокрема в патчі 1.3 реалізована одна з найбільш бажаних гравцями змін – покращена система GPS навігації при пересуванні транспортом. CD Projekt RED масштабували мінімапу, щоб гравці мали змогу краще орієнтуватися в місті. Також звертає на себе увагу легкий і фінансово доступний спосіб скидання перків Ві. Ці навички можна перепризначити у будь-який момент під бажаний стиль проходження гри (див. відео).

Ще з корисного – на всіх платформах кількість слотів для автозбереження збільшено з 10 до 20, а кількість слотів для швидкого збереження – з 3 до 10.

Окрім того, у грі з’явиться раніше обіцяний безкоштовний додатковий контент косметичного характеру. Патч 1.3 містить три таких міні-DLC:

  • Альтернативний образ Джонні Сільверхенда – можна увімкнути на вкладці «Додатковий контент» в налаштуваннях.
  • Нові куртки Ві – багатошарова куртка дельта і люмінесцентна панківська куртка будуть доступні в схованці квартири Ві після завершення завдання “Перше правило Посмертя” і отримання повідомлення від Віктора. Ці речі спочатку будуть рідкісними / культовими. Документація для створення більш якісних їх версій стане доступна відразу.
  • Арчер Кварц “Бандит” – цей автомобіль дістанеться вам у нагороду або з’явиться в продажу, після того як ви виконаєте завдання «На роздоріжжі» і отримаєте повідомлення від Дакоти або Бестії. Якщо повідомлення не приходить, відійдіть подалі від майстерні Дакоти, перебуваючи в Пустищі. Врахуйте, що після виконання завдання має пройти кілька днів.

Повний список виправлень у патчі 1.3 для Cyberpunk 2077 можна переглянути тут.

Гра Сyberpunk 2077 доступна в Epic Games Store. Придбавши гру за посиланням, або з партнерським тегом GAMEWAYUA, ви можете підтримати наш сайт та українську ігрову журналістику.



Теги: ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!