Стала відома точна дата релізу Horizon Forbidden West

Стала відома точна дата релізу Horizon Forbidden West

Стала відома точна дата виходу довгоочікуваного консольного ексклюзиву Horizon Forbidden West, сіквелу пригод Елой у світі тварин-роботів.

Розробник гри, студія Guerrilla Games оголосила, що реліз Forbidden West відбудеться 18 лютого 2022 року. Гра вийде на консолях PlayStation 4 і PlayStation 5. А вже з 2 вересня 2021 року почнеться прийом переднього замовлення на гру.

Рішення перенести вихід гри на 2022 рік далося нам непросто, але ми хотіли би подякувати всім нашим прихильникам за безперервну підтримку. Ми знаємо, як сильно ви чекаєте повернення Елой та її друзів, і як вам не терпиться дізнатися продовження її історії в новому і ще більш небезпечному світі. Ваша відданість, творчі роботи, косплей, віртуальні фотографії та відео дуже багато означають для нас.
Guerrilla Games

Щоб віддячити фанатам всесвіту Horizon, розробники приготували справді дуже приємний сюрприз. А саме спеціальне і безкоштовне оновлення зворотної сумісності, яке додає в Horizon Zero Dawn режим гри у 60fps для консолі PlayStation 5. Якщо у вас вже є копія цієї гри, то оновлення буде встановлено автоматично.



Теги: ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!