Марк Гемілл презентує нові ігри видавництва Thunderful Games

Марк Гемілл презентує нові ігри видавництва Thunderful Games

Міжнародний розробник та видавець Thunderful Games, автори серії SteamWorld представлять публіці свої нові проєкти в рамках онлайн-заходу Thunderful World. Онлайн трансляція пройде 10 листопада о 21:00 за Києвом – а проведе її голлівудська та поп-культурна ікона Марк Гемілл. Подивитися захід можна буде на Twitch, YouTube та на сайті thunderful.world.

Марк не лише порадує прем’єрами нових ігор, адже у рамках івента глядачі дізнаються про майбутнє вже анонсованих проєктів, наприклад, Summer Game Fest – Planet of Lana. На учасників трансляції також чекають новини про очікуваний ексклюзив Xbox, Windows Store та Game Pass – The Gunk. Дізнаємося й про інші ігри: Firegirl, Cursed to Golf, Source of Madness, Tinkertown та White Shadows.

Окрім Марка на презентації виступлять CEO Thunderful Group Бр’яун Сігургейрссон, корпоративний віце-президент Xbox Сара Бонд та ще кілька несподіваних індустріальних партнерів Thunderful.

Наразі до складу Thunderful Games, міжнародної компанії зі Швеції, входять 8 команд розробки та понад 300 співробітників. Окрім роботи над власними тайтлами, Thunderful Games видає багато ігор від сторонніх розробників, а також інвестує в ігрові проєкти.



Теги: ,


Автор: GameWay Усі публікації:
Редакція сайту про комп'ютерні та відеоігри GameWay.com.ua