Український воїн з позивним "Хижак" прокачує тактичні навички в PUBG

Український воїн з позивним “Хижак” прокачує тактичні навички в PUBG

Знаменитий український воїн Руслан Зубарев з позивним “Хижак”, який разом з напарником вистояв проти атаки цілої шутрмової групи російських окупантів – розповів, що допомогло йому перемогти в бою.

Руслану 21 рік і він є солдатом 22-го батальйону 92-ї бригади, нагородженим за успішний бій відзнакою “Золотий Хрест” та нагородною автоматичною гвинітвкою М4А1 особисто від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. 

У розмові з Цензор.НЕТ “Хижак” наголосив, що навчився стріляти практично з усіх видів зброї. Відтак успішно застосовував в бою широкий арсенал зброї, що був на позиції: автомати, ручні гранотамети, кулемет, гранати, підствольний гранатомет тощо.

Руслан Зубарев також розповів, що є геймером і прокачує свої тактичні навички у грі PUBG.

“Звідки в мене тактичне мислення? Я спілкуюсь із командирами, є вже певний досвід. Тактичне мислення прокачую у грі PUBG, це теж такий шутер на багато гравців. Я у цій грі маю високий рейтинг, граю у клані NO MERCY, тож коли повертають із бойових завдань, і інколи випадає кілька годин – граю в PUBG”.

Окрім того, він рекомендує грати в пейнтбол, щоб краще підготуватися до контактний боїв.

“Мені подобається стріляти, я освоїв все озброєння, яке є у моєму підрозділі. Я був у Одесі під час відпустки після бою, і я добре розважився, ми багато грали у пейнтбол. Жалію, що не робив цього раніше. Пейнтбол – це дуже гарна підготовка до контактного бою, дуже раджу”, – наголосив “Хижак”

Він небагато їсть, контролює вагу і тримає себе в гарній фізичній формі, а саме робить акцент на витривалості та мобільності, яка найбільше необхідна піхотинцеві. Також Руслан призвичаївся фіксувати свої дії на відео за допомогою камери GoPro та потім аналізувати їх.



Теги: , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!