Вдалий дебют Uncharted: Legacy of Thieves Collection на PS5

Вдалий дебют Uncharted: Legacy of Thieves Collection на PS5

Лінійка пригодницьких відеоігор для консолі PS5 поповнилася Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Колекція, реліз якої відбувся 28 січня, містить визнані критиками всесвітньо відомі одиночні кампанії з Uncharted 4: A Thief’s End та Uncharted: The Lost Legacy.

У цих іграх Натан Дрейк і Хлоя Фрейзер подорожують світом у пошуках гострих відчуттів і втрачених знань, зустрічаючи старих знайомих за іншими іграми серії Uncharted.

Обидва тайтли були спеціально оновлені для консолі PlayStation 5 із суттєво поліпшеною графікою, підвищеною частотою кадрів та новими можливостями контролера DualSense.

Графіка та звук

Legacy of Thieves Collection на PS5 пропонує одразу декілька графічних режимів, в залежності від побажань гравців та наявних телевізорів, або моніторів.

Режим високої роздільної здатності: режим з надчіткою апаратною роздільністю 4K і цільовою частотою 30fps.

Режим продуктивності: більш плавний ігровий режим з цільовою частотою 60fps та базовим розширенням 1440p.

При цьому власники телевізорів з підтримкою 4K зможуть масштабувати роздільність до 4K з роздільності 1440p. А власники телевізорів з підтримкою 1080p HD зможуть отримати роздільність 1080p з базової роздільності 1440p завдяки покращеній технології згладжування.

Окрім того в іграх колекції присутній режим продуктивності+, який дозволяє грати  з цільовою частотою 120 к/с та роздільною здатністю 1080p.

Також наявна підтримка фірмового вбудованого у PS5 3D-звуку.

Можливості DualSense

До окремих переваг Legacy of Thieves Collection на PS5 слід, безумовно, віднести підтримку можливостей бездтротового контролера нового покоління DualSense.

Відчувайте кожен удар, стрибок і шум транспорту завдяки тактильній віддачі бездротового контролера DualSense. Відчуйте натяг каната завдяки динамічним адаптивним спусковим гачкам.

Naughty Dog

Також колекція потішить миттєвими завантаженнями самих ігор, сейвів та локацій, завдяки надшвидкісному SSD консолі PS5.

Перші оцінки ігрової преси

Уже можна впевнено говорити про вдалий дебют повноцінних PS5 версій Uncharted 4: A Thief’s End та Uncharted: The Lost Legacy.

Колекція була добре сприйнята ігровими критиками. Станом на 29.01.22 середня оцінка релізу на Metacritic складає 87/100 на основі 67 рецензій.

Трейлери



Теги: , , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!