Перші 15 хвилин гри Sherlock Holmes Chapter One

Перші 15 хвилин гри Sherlock Holmes Chapter One

Портал IGN оприлюднив перші 15 хвилин ігрового процесу Sherlock Holmes Chapter One від української студії FrogWares. У цьому відео молодий Шерлок прибуває на поселення в готель. На жаль, його номер поки не готовий, тому Шерлоку не залишається нічого іншого як спуститися у фойє, щоб перекусити і познайомитися ближче з мешканцями готелю.

В одній зі сцен Шерлок вступає в дискусію з художником, а потім разом зі своїм другом вони вирішують знайти власника тростини, яку хтось залишив на столі готельного ресторану. У цьому епізоді демонструється одна з основних геймплей механік обстеження предметів. Детальніше вивчаючи різні елементи, які є на ціпку, Шерлок крок за кроком наближається до здогадки про характер і навіть національність його власника.

Втім лише одного ціпка недостатньо, то ж Шерлок відкриває першу свою справу (квест). Він має розпитати і оглянути відвідувачів готелю та визначити серед них істинного господаря тростини. Для цього Шерлок використовує  дедукцію у вигляді спеціального ігрового режиму, який дає підказки та оцінює людей за зовнішнім виглядом, характерними ознаками на тілі та одязі, і навіть їхніми схильностями.

Віднайшовши, нарешті, власника ціпка Шерлок береться за інше завдання – пошук коштовного діаманту на 104 карати, який нібито був вкрадений у британського аристократа. Шерлок детально оглядає місце злочину і знайдені зачіпки виводять його на слід потенційного крадія.

Реліз Sherlock Holmes Chapter One відбудеться 16 листопада 2021 року на платформах PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, та Xbox One.

Нагадаємо також, що напередодні вийшов глибокий погляд на геймплей і трейлер, який продемонстрував бойову частину гри Sherlock Holmes Chapter One. Обидва згадані відео можна переглянути з українськими субтитрами.

Погляд на геймплей

Бойова система гри



Теги: ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!