Гра Free Fire та серіал «Паперовий будинок» оголосили про колаборацію

Гра Free Fire та серіал «Паперовий будинок» оголосили про колаборацію

Розробники гри Free Fire спільно з серіалом «Паперовий будинок» від Netflix оголосили про колаборацію. Фанати серіалу зможуть зануритися у світ популярної королівської битви, а гравці Free Fire познайомляться з найпопулярнішим іспанським серіалом десятиліття. Оновлення «План: Бермуди» включатиме величезне доповнення, яке змінить зовнішній вигляд гри.

Зокрема, у проекті студії Garena з’явиться багато яскравих та нових образів, пов’язаних із серіалом, а також цілковито новий ігровий режим у форматі 4v4. У цьому режимі завдання гравців полягає в тому, щоб зібрати якомога більше грошей за відведений час. Банкноти друкуються принтерами, які необхідно захищати своєю командою. На геймерів очікуватимуть й інші сюрпризи. Більше інформації про запланований івент можна знайти на офіційній сторінці Free Fire у Facebook.

Нагадаємо, Free Fire – це мобільна гра категорії free-to-play на платформах Android та iOS у жанрі Battle Royale від компанії Garena. Входить у топ-10 найбільш скачуваних мобільних ігор і топ-50 серед мобільних додатків.



Теги: , , , ,


Автор: GameWay Усі публікації:
Редакція сайту про комп'ютерні та відеоігри GameWay.com.ua
  • Rachne

    Ещё бы с PayDay 2 объеденились чёрт подери.

  • Ага!