Кращі спортивні ігри на PS4 і PS5 – добірка від PlayStation

Кращі спортивні ігри на PS4 і PS5 – добірка від PlayStation

Команда PlayStation Ukraine поділилася з GameWay добіркою кращих спортивних ігор для PS4 та PS5. Серед них, футбольні і баскетбольні симулятори, бої без правил, скейтбординг, автоперегони та Олімпійські ігри.

Незалежно від того чи бажаєте ви зібрати команду своєї мрії в улюбленому виді спорту або ж просто помірятись силами з друзями — для цього вже існує відповідна гра. Ми зібрали ТОП найкращих спортивних ігор вже доступних на PlayStation 4 та PlayStation 5
PlayStation

FIFA 21

Ця частина футбольної франшизи може похвалитись зручним геймплеєм, поліпшеною системою спритного дриблінгу, реалістичного вибору позиції, а також поверненням функції створення власної команди – Ultimate Team, що різноманітить спільну гру з друзями в режимах FUT Co-Op та FUT Events. Втім, наступна версія гри FIFA 22 обіцяє гравцям докорінні зміни в ігровому процесі з використанням штучного інтелекту. Там також з’явиться офіційна збірна команда України.

NBA 2K21

Остання частина найвідомішої баскетбольної серії дуже подібна на свою попередницю – NBA 2K20, однак, зі значно покращеним режимом MyCareer. Візуальні та аудіо ефекти у грі зробили черговий крок вперед. Фізика гравців, рухи персонажів та крики трибун і суддів створюють атмосферу справжнього баскетбольного майданчика. Особливо це стосується покращеної next-gen версії для PlayStation 5.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2

Випущені в 1999 і 2000 роках ігри про скейтбординг повернулись на консолі PlayStation з повністю оновленою HD-якістю та сучасним геймплеєм. Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 пропонує геймерам вибір: грати з оригінальною схемою управління гри або використовувати сучасну версію з аналоговими стіками. Водночас у грі також є режим розділеного екрана та секретні персонажі, прототипом одного з яких став актор Джек Блек.

Dirt 5

П’ята частина легендарної автомобільної франшизи DIRT вкотре радує геймерів видовищними перегонами по бездоріжжю. На цей раз гравців очікують понад 70 трас у різних мальовничих куточках світу: від Нью-Йорку та бразильських фавел до засніженої Норвегії та італійських рудників. До того ж роздільний екран до 4 гравців дозволить організувати перегони разом з друзями, а режим Playgrounds — створити власну трасу, яка обмежена лише фантазією гравця.

EA SPORTS UFC 4 

За останні роки змішані єдиноборства набрали стрімкої популярності серед різноманітних верств населення. Відповідний інтерес публіки до MMA не могли пройти осторонь й розробники відеоігор. В EA SPORTS UFC 4, окрім спарингів за своїх фаворитів проти іменитих зірок UFC як вдома з друзями, так і в онлайні, гравцям також доступний сюжетний режим. Режим кар’єри пропонує приміряти роль молодого бійця та пройти тернистий шлях до чемпіонства в Ultimate Fighting Championship.

Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game

Якщо справжні тридцять другі літні Олімпійські ігри в Токіо-2020 вже скінчились, то їх ігровий аналог від розробників SEGA of America назавжди збережений у відеогрі. 18 спортивних дисциплін, серед яких: плавання, теніс, футбол, біг на 100 м, баскетбол, бокс, велоперегони та багато інших. Змагання за олімпійське золото підійдуть для сімейних розваг та вечорів з друзями. 

Варті уваги

Також варто звернути увагу на не менш цікаві спортивні ігри на PlayStation. Хокеїстам та поціновувачам цього виду спорт усподобається NHL 21, фанатам королівських перегонів “Формула-1” F1 2021, а для шанувальників незвичних в наших краях гольфу та бейсболу PGA TOUR 2K21 та MLB The Show 21.



Теги: , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!
  • IliaSołowjow

    игра довольно средняя. Если кто-то ищет игру получше, рекомендую FootballTeam. Это онлайн-футбольный менеджер. Игра действительно отличная, и я очень рекомендую поиграть: