Як увімкнути українську мову в PS5 версії гри Metro Exodus

Як увімкнути українську мову в PS5 версії гри Metro Exodus

Один з глядачів Youtube каналу GameWay запитав в коментарях, як увімкнути українську мову в PS5 версії гри Metro Exodus?

Ось, що пише YouTube користувач Антон Тереш:

“А де можна увімкнути українську мову? Раніше грав в неї на PS4 і там була опція вибору мови, а на PS5 немає?”

В цьому невеличкому відео показую, як це зробити. Заходимо в налаштування Metro Exodus і перемикаємо мову озвучення та інтерфейсу з російської на українську.

Справа в тому, що самі налаштування мови знаходяться не в “Звуці”, а в “Грі”. Окрім того, коли ти заходиш в опції Metro Exodus на PS5, то відпочатку не є неочевидним, що перелік елементів меню можна прокручувати до низу за допомогою стікера геймпада. Саме там і сховані потрібні налаштування.

Вмикаємо українську мову в Metro Exodus 

Геймплей Metro Exodus на PS5 (4K 60fps)

Стрім Metro Exodus українською



Теги: , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!
  • Макс

    Вопрос, кому нахуй нужен этот Украинский ? Второй вопрос, разве такие запданяни тупые что незнают русский и не могут найти блядские настройки языка ?

  • Николай Криворучко

    А мне интересно, кому нахуй нужен ты?

  • Макс

    Я то нужен, а вот ты нахуй не нужен ни кому, бесполезен и туп как пробка. Не нужен ни кому твой украинский тем более в гейменге, а если западняни так хотят увидит украинский у себя в играх, так вперёд. Но не нужно пропагандировать телячий язык, который выглядит везде смешно и нелепо.

  • Дружище, у тебя я вижу подгорает, конечно же будем пропагандировать наш родной украинский язык и его будет все больше и больше в том числе в играх, привыкайте.

  • О, найс. Нарешті знову читатиму ваш сайт) Вітаю ваше рішення перейти на українську! Молодці!

  • Макс

    Ни кто на нём говорить не будет, ну уж точно Донбасс не будет, и лично я не буду на нём говорить ! Хоть и знаю этот петушиный язык, но в любых фильмах, играх он вызывает только позор и смех. Если вам нравиться убожество виде этого языка это ваше личное. Вот сидите и молча читайте на своём украинском языке. А пропагандировать может себя дома на западе там таких дохуя слабо умных. надеюсь ваш сайт прикроют.

  • Знаю багатьох вихідців з Донбасу, які спокійно розмовляють українською і є патріотами України. Тому за всіх не розписуйтеся. Якщо вам щось не подобається, вас ніхто не змушує читати цей сайт. Йдіть собі з Богом на інші московські ресурси. Щоб ви не казали, українська мова переможе.

  • nyash ka

    Дегенерат я из Киева и и почему я западянин,тупое ты ватное существо как ты пичатать научилось? Ты же вкурсе что русского не будет в сталкере 2? Дохрюкался ты руснявчик