Crysis Remastered Trilogy - як змінилась графіка на PS5 та Xbox Series X

Crysis Remastered Trilogy – як змінилась графіка на PS5 та Xbox Series X

Уже цієї осені вийде збірка Crysis Remastered Trilogy, до якої увійшли ремастери Crysis, Crysis 2 і Crysis 3 від студії Crytek. Розробники додали в кожну оновлену гру покращену графіку, більш чіткі текстури, нові візуальні ефекти та відображення, підтримку 60fps і багато іншого.

Також студія Crytek продемонструвала, як саме зміниться графіка трилогії Crysis на некстген-консолях PS5 та Xbox Series X, порівняно з консолями PS3 та Xbox 360, на яких свого часу виходили ігри цієї серії. Зміни, дійсно, вражають і ми ще раз переконуємося наскільки далеко за останні десятиліття пішла вперед ігрова графіка.

Окрім нового покоління консолей, реместери вийдуть на PS4/Pro, Xbox One/X та навіть Nintendo Switch. Водночас експерти Digital Foundry мали можливість ознайомитися з ремастером Crysis 2 і поділилися деякими подробицями щодо особливостей цієї версії. Передусім, це гра зворотної сумісності, тобто на PS5 запускається PS4 Pro білд. Той самий підхід використовується і на консолях Xbox Series X.

Нативне розширення Crysis 2 Remastered на PS5 становить 1440p, а частота кадрів на секунду 60fps. На думку DF, на Xbox Series X слід очікувати вищого розширення графіки. Водночас слід звернути увагу, що трейлер порівняння графіки PS5 та PS3 версії трилогії записаний в 4K розширенні. Тому очевидно гра на PS5 буде уже традиційно дотягуватися до 4K за допомогою чекербордінгу. Такий підхід почасти дозволяє отримати більше стабільні 60fps на PS5, ніж в іграх на Xbox Series X.

Порівняння графіки Crysis на PS5 і Xbox Series X

Нагадаємо, раніше на ПК і консолях відбувся реліз ремастера першої частини Crysis 2007 року. У цій версії гри також суттєво покращено графіку, а як саме, можна подивитися у відеопорівнянні.



Теги: , , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!