У VR-грі Half-Life: Alyx з'явилася українська мова

У VR-грі Half-Life: Alyx з’явилася українська мова

Топова VR-гра Half-Life: Alyx від студії Valve отримала підтримку української мови, яку було додано одним з останніх патчів. Як йдеться на сторінці проекту в Steam, українською мовою перекладено текстові елементи гри та діалоги, які отримали українські субтитри. Про повноцінну локалізацію, яка б містила озвучку українською мовою, наразі, не йдеться. Серед 18 доступних мов озвучка є лише англійською.

Half-Life: Alyx – це VR повернення Valve до серії Half-Life. Події у грі відбуваються між Half-Life і Half-Life 2 на фоні майже безнадійної боротьби повстанців проти жорстокої чужинської раси комбінантів. Ви граєте за Алікс Венс і вона останній шанс людства на виживання.

Після інциденту в Black Mesa контроль Комбінації над планетою лише посилився. Прибульці ізолювали рештки населення в містах. Серед уцілілих знаходяться кілька найвидатніших вчених Землі: ви та ваш батько, доктор Ілай Венс.

Разом вам доведеться продовжувати підпільну наукову та дослідницьку діяльність з метою збору критично важливої інформації щодо окупантів та винайдення нових ефективних засобів боротьби з ними.

Цікавинки



Теги: , , , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!