Анонсовано безкоштовний пролог Strategic Mind: Spirit of Liberty

Анонсовано безкоштовний пролог Strategic Mind: Spirit of Liberty

Українська студія-розробник Starni Games анонсувала вихід безкоштовного окремого додатка під назвою Strategic Mind: Spirit of Liberty Prologue 1939. Пролог не містить внутрішньо ігрових покупок і дає можливість фанатам варгеймів безкоштовно зіграти в перші місії історичної кампанії майбутньої гри Strategic Mind: Spirit of Liberty.

Strategic Mind: Spirit of Liberty – історична покрокова стратегія в сеттінгу Другої світової війни. Проведіть крихітне фінське військо крізь Зимову, Радянсько-Фінську і Лапландську війни та не допустіть падіння Фінляндії під натиском комуняк і Червоної армії.

Prologue 1939 уже має сторінку в Steam та вийде в четвертому кварталі 2021 року, а повна версія гри буде доступна в 2022 році.

Нагадаємо, у травні цього року вийшла ще одна гра серії Strategic Mind – Fight for Freedom, події якої присвячені арміям західних союзників. Окрім того у грі фігурують військові загони під українськими синьо-жовтими прапорами.

Нещодавно на GameWay також вийшло велике інтерв’ю з розробниками про локалізацію ігор серії Strategic Mind українською мовою.



Теги: , , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!