Підбірка PlayStation Plus ігор в листопаді 2021

Підбірка PlayStation Plus ігор в листопаді 2021

Листопадова добірка PlayStation Plus вже доступна для завантаження власникам консолей PS5 та PS4. Цього осіннього місяця за підпискою можна забрати такі ігри: Knockout City, First Class Trouble та Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Knockout City (PS4, PS5)

Багатокористувацька командна гра нового типу, що поєднує веселощі та напружене суперництво. Вибивайте суперників за допомогою хитрих кидків і командних дій, ухиляючись від літаючих по всій карті м’ячів або ж перехоплюючи їх. Індивідуалізуйте свого персонажа, використовуйте різноманітні екзотичні м’ячі, майданчики та ігрові режими.

First Class Trouble (PS4, PS5)

Ще одна командна гра, де гравці повинні пережити катастрофу, діючи спільно та індивідуально. Граючи за одного з людей-пасажирів або за персоноїдів, що збунтувалися, вам доведеться задіяти всю свою кмітливість, щоб залишитися в живих.

Мета – вимкнути центральну штучно-інтелектуальну мережу (CAIN), що управляє розкішним космічним лайнером ISS «Алітея», поки вона разом з вірними персоноїдами не захопили повний контроль над кораблем.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4)

Повернення рольової гри від письменника Р. Е. Сальваторе, сценариста Тодда Макфарлейна («Спаун») та дизайнера Кена Ролстона (Elder Scrolls IV: Oblivion). На вас чекають оновлена ​​графіка, покращений ігровий процес та величезний світ.

Дізнайтеся таємниці Амалура: досліджуйте жвавий Ратир, безкрайні простори Далентарта та похмурі підземелля Печер Розбійницького пагорба. Врятуйте світ від жахливої ​​війни і отримайте ключ до вічного життя, першим обдуривши саму смерть.

Також підписники PS Plus у листопаді отримають бонусом три PSVR гри: The Persistence, The Walking Dead: Saints and Sinners та Until You Fall.

PlayStation Plus ігри за листопад 2021



Теги: , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!