Українська студія Mauris працює над відродженням Корсарів

Українська студія Mauris працює над відродженням Корсарів (відео)

Українська студія Mauris працює над грою Corsairs Legacy  піратською RPG у відкритому світі, яка була анонсована у 2021 році. А вже на початку 2022-го розробники мають намір представити перший повноцінний геймплейний трейлер гри.

Нові Корсари позиціонуються, як історичний симулятор життя пірата Карибського басейну кінця XVII століття. В основі проекту лежить поєднання наземного RPG-режиму, де ви керуєте протагоністом, та режиму управління вітрильним судном. Сюжет гри поєднує історичні факти зі світом книги «Одіссея Капітана Блада» та розгортається на острові Барбадос після подій оригінальних книг.

У грі буде великий вибір холодної та вогнепальної зброї, створеної на основі історичних зразків, музейних експонатів та їхніх реплік. Також реальні прообрази лягли і в основу кораблів, фортифікацій та гармат.

Як розповіли GameWay в команді проєкту, студія Mauris інвестувала додаткові кошти у гру, щоб підвищити рівень якості продукту. Наразі вже реалізовано наземний геймплей, міні гра в кості, і активно ведеться робота над симулятором вітрильників.

“Спадщина Корсарів” розробляється на Unity та вийде в Steam 7 мовами: українською (текст і субтитри), англійською, російською, китайською, іспанською, французькою та німецькою. Попередня дата релізу Corsairs Legacy: 2022 рік.

Тизер трейлер Corsairs Legacy



Теги: , , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!