PlayStation назвала українську гру Metro Exodus однією з найкращих у жанрі

PlayStation назвала українську гру Metro Exodus однією з найкращих у жанрі

Український шутер від першої особи Metro Exodus потрапив до числа найкращих PS4 та PS5 ігор в жанрі постапокаліпсис за версією PlayStation. Проєкт від студії 4A Games посів високе третє місце у підбірці кращих 25 ігор для консолей PlayStation про світ і виживання після катастроф.

У цьому рейтингу Metro Exodus поступився лише Horizon Forbidden West та Dying Light 2 Stay Human. До першої пя’тірки підбірки рекомендованих ігор також увійшли Fallout 4 і The Last of Us Part 2.

“Залиште позаду похмурі тунелі московського метро та очольте маленьку групу вижилих, що вирушає у небезпечну подорож замерзлими просторами hосії у пошуках вцілілої цивілізації та нової надії. У дорозі на вас чекають зміни клімату, пошук припасів, сутички із небезпечними ворогами. Робіть усе, щоб вижити”, – відзначили у PlayStation, розповідаючи про гру.

Нагадаємо, раніше вийшла повноцінна некст-ген версія Metro Exodus для PS5 з підтримкою 4K 60fps, технології рейтрейсінгу та можливостей геймпада Dualsense.

Ми детально розповідали про ці нововведення на Youtube каналі GameWay.

Metro Exodus також одна з небагатьох ігор для PS5 яка має повну українську локалізацію з озвученням і текстом українською мовою.

Не забудьте також перевести PlayStation Store на українську мову в налаштуваннях консолі PS5.



Теги: , , , , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!
  • acron9

    Здається це не топ..