Враження від Олімпійської Google Doodle гри (відео)

Враження від Олімпійської Google Doodle гри (відео)

Ви маєте в це обов’язково пограти поки не пізно! Google випустив Doodle гру в стилі 16-бітної епохи SEGA Mega Drive, яка присвячена Олімпійським іграм у Токіо-2020. За сюжетом ваш головний герой чи то пак головна героїня Киця-щасливиця потрапляє на Острів Чемпіонів. Тут раз на 4 роки збираються найкращі, щоб змагатися між собою за таємничі сувої і славу у вигляді статуй, які спороджуються на честь переможців в різноманітних змаганнях.

То ж Киця-щасливиця також вирішує поборотися за нагороди і зібрати усі сувої. Першим випробуванням стають змагання з настільного тенісу. Вигравши матч, ви отримуєте свободу пересування островом і самі можете вибирати локації та види спорту, в яких будете змагатися. У грі навіть передбачене швидке пересування мапою, не кажучи вже про повну підтримку української мови (див. відео).

Окрім настільного тенісу, тут є регбі, скелелазіння, марафон, стрільба з лука по рухомих мішенях, синхронне плавання та скейтбордінг.

Найбільше мені сподобалося грати в настільний теніс (є навіть свій бос і суперудари). Також було цікаво у синхронному плаванні. Змагання в цьому виді спорту виглядають, як міні-музична гра на зразок Guitar Hero. І ще було прикольно пограти в скейтбордінг та заробляти очки, виконуючи різноманітні прийоми.

Невелика підказка – якщо ви раптом програєте у стрільбі з лука, то не треба кожного разу натискати пробіл, щоб зробити постріл. Затискайте пробіл і ваша киця буде гатити з лука, наче з кулемета. Також не завжди очевидними є правила деяких змагань. Наприклад, у регбі я не одразу зрозумів, що треба дістатися до кінця правої сторони арени, а не просто набігати 100 м, втікаючи від велетнів.

Окрім того вам пропонують приєднатися до однієї з команд, серед яких відбувається глобальне змагання за очками. Я приєднався до жовтої команди, яка на момент проходження гри перемагала. До переваг Олімпійського Google Doodle, я би відніс легке управління, дуже гарний графічний та візуальний ряд та анімовані заставки в японському стилі. Музичне супроводження викликає ностальгію за 16-бітною епохою, хоча іноді звук пригальмовує.

Вигравши усі змагання та зібравши 7 сувоїв, ви побачите приємну і радісну фінальну заставку. Здається місія – виконана, однак гра на цьому не закінчується. Врахуйте, що тут є додаткові квести, на що я не звернув особливої уваги при першому проходженні. За виконання квестів вам дають спеціальні Кубки. То ж я побіг проходити гру повторно і зроблю це з великим задоволенням.

Напевно, після закінчення Олімпіади в Токіо – гра вже не буде доступна. Хоча я б сміливо викладав її в Google Play, як окремий проєкт. То ж поки не пізно спробуйте, вам має сподобатися!



Теги: , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!
  • ева

    я там все прошла и что дальше делать дальше

  • А додаткові квести виконували за золоті кубки?

  • Ірина

    Чудова гра! Мені також дуже сподобалась. А Ви всі кубки зібрали? Мені залишилось когось розбудити і знайти затоплені червоні ворота, може підкажете як це зробити?

  • Якраз цим займаюся – тільки почав проходити додаткові завдання то ж до вашого ще не дійшов. Хочу також зібрати усі кубки, поки гра активна.