PlayStation 5 опинилася серед лідерів пошукових запитів 2021 в Україні

PlayStation 5 опинилася серед лідерів пошукових запитів 2021 в Україні

Традиційно наприкінці року компанія Google представила підсумковий рейтинг запитів українських користувачів. Найпопулярнішим пошуковим запитом 2021 року у Google Україна став “Евро 2020”. На другому місці гучний серіал “Гра в кальмара”. Крім того, до першої десятки увійшли запити “Холостяк 2021” і “Классрум”. Українці також цікавилися спортивними подіями та конкурсом Євробачення 2021.

Аналіз проводився в кількох категоріях, водночас GameWay звернув увагу на запит, що напряму пов’язаний з ігровою індустрією. Так одним з найпопулярніших запитів 2021 року серед українських користувачів пошуковика стала консоль PlayStation 5 від Sony. Новинка увійшла до десятки лідерів у категорії “Покупка” разом з іншим гаджетом – смартфоном iPhone 13 від Apple та криптовалютою біткоїн. Підсумковий рейтинг запитів у цій категорії виглядає наступним чином.

Покупка 2021:

  1. Поп-іт
  2. Квиток на поїзд
  3. iPhone 13
  4. Симпл-димпл
  5. Перепуска на транспорт у Києві
  6. Санки
  7. Сертифікат про вакцинацію
  8. PlayStation 5
  9. Біткоїн
  10. Вітамін D

Нагадаємо, поява нектсген консолі PS5 на ринку відбулася у листопаді 2020 року. Вже влітку 2021 року Sony офіційно повідомила, що кількість проданих PlayStation 5 в усьому світі перевищила 10 млн. екземплярів. Втім глобальний дефіцит нової консолі уже став легендарним. Обсяги виробництва PS5 уже більше року не можуть в повній мірі задовольнити значний попит серед геймерів.



Теги:


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!