Мінцифри закликає YouTube формувати український контент в рекомендаціях

Мінцифри закликає YouTube формувати український контент в рекомендаціях

Керівництво Міністерства цифрової трансформації обговорило питання підбору і рекомендацій контенту для YouTube Music і YouTube з віцепрезидентом Google Караном Бхатія. Представники української влади в особі міністра Михайла Федорова та його заступника Олександра Борнякова – закликали компанію змінити підходи до наповнення головних сторінок українського сегменту Інтернету на цих платформах.

“Зараз на стартових сторінках нашим користувачам пропонується російський контент, що є неприпустимим, коли в Україні йде війна. Тому запропонували Google залучити незалежних українських редакторів, які займатимуться підбором контенту”
Мінцифри

Зазначається, що співпраця Міністерства цифрової трансформації та компанії Google розпочалася у 2019 році. Зокрема спільними зусиллями було створено освітній серіал “Інструменти Google”, завдяки якому 46 тисяч держслужбовців підвищили свої цифрові навички. Також розроблено дводенний онлайн-курс цифрових навичок у підприємництві Digital Bootcamp, який вже пройшли 1000 представників малого та середнього бізнесу.

Нагадаємо, сайт gameway.com.ua, популярний твіттер аккаунт @GamewayUA і наш YouTube канал нещодавно перейшли на українську мову та пріоритетно займатимуться розвитком україномовного геймінг контенту.

Цікавинки



Теги: , ,


Автор: Павло Кібурга Усі публікації:
Батько-засновник GameWay.com.ua, відомий, як Kiburga. Вірю у світле майбутнє геймінгу!
  • chotki lesha

    верните ютуб 2014 года когда был душевный контент без полит реклам и контроля со стороны властей (без дерьма короче)

  • блин, ну хохлы…и тут отличились своей упоротостью, и тупостью…Запомните, если ты в поисковой строке задаёшь запрос на русском, то и в рекомендациях, ютуб будет тебе выдавать российский контент.

  • …хоть ты живи на уКраине, хоть в Австралии! Задавай поиск на мове, будет тебе бандеровский контент! тупни…война у них. Вы когда войну объявили? кому?

  • Во что мы превращаемся, скоро будем как в рашке боятся говорить что-то в интернете а то приедет ОМОН и повяжет